Safata reutilitzable segelladora Lekue

Safata reutilitzable per a la conservació d'aliments a la nevera.

Perfecta per conservar aliments prèviament tallats i allargar la seva frescor gràcies al seu sistema de segellat flexible que redueix la seva oxidació i evita la contaminació d'olors.

La làmina flexible de 100% Silicona Platí de la safata s'adapta a la forma dels diferents ingredients, reduint la quantitat d'oxigen en contacte i mantenint frescos fins al seu pròxim ús en cuina.

Sense necessitat de plàstics d'un sol ús!

La Safata Reutilitzable Segellador té dues posicions d'ús per garantir un ajustament perfecte tant si conserves talls fins com trossos més grans.

Tan sols has de girar la base per aconseguir l'espai extra que necessites.

Aquesta safata també t'ajuda a tenir la teva nevera ordenada, ja que permet conservar aliments de diferents formes i talls en un mateix recipient, optimitzant l'espai disponible.

A més, té una mida compacte per estalviar espai d'emmagatzematge i es poden apilar una damunt de l'altra, tant quan estan plenes com buides.

Una manera eficient de conservar ingredients, gestionar les sobres de menjar i reduir el malbaratament d'aliments a les nostres cuines.

Sella en un instant:

1. Obre la safata Reutilitzable Segelladora per la pestanya frontal.

2. Introdueix els ingredients a la base de la safata.

3. Posiciona la tapa.

4. Prem fins que la tapa quedi ben encaixada amb la base.

5. Llest per conservar en la teva nevera!

Aquesta safata és apta per al rentavaixelles.

Per al rentat, pots retirar la làmina de Silicona Platí i tornar-la a muntar en el marc de la tapa abans del seu ús, assegurant-te que quedi correctament encaixada a la ranura.