Capçal de bufador Professional Ibili

Connexió directa a Pot de Recàrrega: Els bufadors domèstics porten un dipòsit intern que cal recarregar amb un pot de recàrrega i en aquest dipòsit sol cabre poc gas, de manera que la durada i potència és limitada.

No obstant això en aquest capçal de bufador vostè posarà directament el capçal en el pot de recàrrega de propà, de manera que accedirà a gran quantitat de propà que li proporcionarà més temps d'ús i potència.

Fins 1900ºC de Potència: Les recàrregues de gas especials de Ibili contenen Butà + Propà en combinació, que creen flux de molta gran potència i aconsegueix gran temperatura.

Així tindrà millors resultat i podrà caramelitzar de manera molt més ràpida amb resultats més cruixents.

Fins a 240 Minuts: Gràcies a que el capçal de bufador es connecta directament a el pot de càrrega de gas, podrà treballar fins a 240 minuts ininterrompudament.

Sense Processos de Recàrrega: No necessita estar recarregant contínuament els bufadors, aquí directament el capçal es connecta a el pot de recàrrega.

Un bufador normal té un dipòsit de 28 ml, mentre que la recàrrega per a aquest capçal bufador porta 600 ml, el que implica que per gastar 600ml de gas, el bufador domèstic ha de recarregar 21 vegades, mentre que el capçal de bufador professional encara només acaba d'esgotar la primera càrrega.

Botó de Encesa Automàtic.

Botó de Seguretat: Empenyent aquest deslliçador, el bufador queda bloquejat i impedint així que es pugui activar per accident.

Seguretat màxima.